ergenekon'da onuncu dalga! cumhuriyete karşı yapılmış yarı-faşist baykal'a bakılırsa. bir grubun ağzından artık ezberlediğimiz cümleler dökülüverdi hemen: "bu son operasyon, yanyana getirilmesi mümkün olmayan şahıslar üzerinden, amerika'nın emriyle başlatılmış, cumhuriyetin değerlerini yıkmaya yönelik siyasi bir hamledir."
destur! bu açıklamaların neresinden tutsanız dökülüyor. "nerden baksan ahmakça!" bir kere bu adamların hepsi bir şekilde birbirini tanıyor. aynı ortamlarda bulunmuşlar. telefon görüşmeleri yapmışlar. birinin bilmemnesiyle ötekinin bilmemnesi ilişkide. gün gibi ortada yani bir yerlerde yan yana oldukları. son dalgada akli melekeleri yönünden gözaltına alınmasına şaşırdığım, insanları adlarından yola çıkarak hain ilan eden sözde prof -kaldı ki bence profların çoğu sözdedir, tutarsız bir darbe yanlısı yavşak olan yalçın küçük gözaltına alınmış. ırkçıdır kendisi, açıkça darbe destekçisidir. sabih kanadoğlu denen sözde hukukçu -kaldı ki bence hukukçuların çoğu sözdedir, zaten darbe yapmış bir ekibin içindedir. 28 şubat darbesinin tezgahçılarındandır. diğer emekli paşaların tamamı 28 şubatçıdır. batı çalışma gurubu denen illegal darbeci oluşumun içinde yer almışlardır. bir dönemin seçilmiş iktidarını, halk iradesini hiçe sayarak iktidarı tanklarla deviren bu zevat şimdi savcıya ifade vermek üzere gözaltındadır.

eski özel harekat daire başkanı ibrahim şahin de alınanlardan. açık bir kontrgerillacı olan bu adam susurluk hükümlüsüdür. suçluluğu kanıtlanmış bir adamdır.
gözaltına alınan subaylardan birinin evinde bir cephane çıkmıştır. ibrahim şahin'den ele geçen krokilerden edinilen bilgilerle, ben şu yazıcağızı yazdığım sıralarda ankara kırsallarında cephanelik aramaları yapılmakta.

türkiye'nin gün yüzüne çıkmayı bekleyen yakın tarih gerçekleri var. maraşlar var, 1980 darbesi var, susurluk var, şemdinli var, 28 şubat darbesi var, 2003-2004 darbe girişimleri var, şimdi ilişkili olduklarından şüphelenilenlere dönük bir operasyon da var. bu davayı karalamaya çalışanlar, bilin ki tüm bu aydınlanmamış gerçeklerin karanlıklarında saklanmak isteyen komploculardır, sağdan ve "sol"dan komplocular!

türkiye'nin sağı ortadaydı zaten. solunun ne bok olduğu çıkacak ortaya ve o zaman antikapitalist solun önü açılacak. kendine sol diyen chp'nin, tkp'nin, ip'nin çırpınışları bundan...

Perşembe, Ocak 8

0 yorum

Yorum Gönder

antikapitalist hava sahasındasınız, türbülans ihtimalini gözden çıkarmayınız...