türk metal tarihi işçi sınıfına ihanetin tarihidir. işçi hareketi içinde birazcık bulunmuş, işçi kültürüyle azıcık hemhal olmuş herkes bunu bilir. türk metal faşist yuvasıdır. başkanlık makamı saltanat misali 20 yıldır v. mustafa (özbek)tarafından işgal edilmiştir. sarı sendikacılık türkiye'deki adını neredeyse bu sendikadan alır. sendikanın mal varlığı iki gündür yazıla yazıla bitirilemedi. v. mustafa yanında silahlı faşistlerle gezer, o bir sendika ağasıdır. işi işçi sınıfı içinde truvacılık oynamak, hareketi milliyetçi zehriyle bölmektir.
şimdi bu bilinmiyormuş gibi, hala "ergenekon operasyonu muhalifleri sindirme operasyonudur" diyen kimi güya solcular, v. mustafa'nın ifade vermek üzere alınması karşısında kıçlarını neden yırtıyorlar? faşistten muhalif olduğu nerede görülmüş? ergenekon fasa fisodurcular, kirli çamaşırlarının ortaya dökülmesinden korkan sınıf düşmanlarıdır.

chp ve bilimum gerici türevi işçi sınıfından tokat yemeye devam etmeye mahkumdur! bu ülkede artık kesinlikle sosyal demokrat bir soldan sözedilemez.
yüzünü aydınlığa dönmüş samimi her insan antikapitalizmle, devrimci sosyalist solla irtibatlanmak zorundadır artık.
çaba biraz da onların boynunun borcudur...

0 yorum

Yorum Gönder

antikapitalist hava sahasındasınız, türbülans ihtimalini gözden çıkarmayınız...